Vita Liberata Body Blur Body Makeup фон дьо тен за тяло цвят Light 100 мл.

Купи сега53.60 лв.67.00 лв.


Vita Liberata Body Blur Body Makeup фон дьо тен за тяло цвят Light 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Make-up в GeGa.bg. Vita Liberata Body Blur Body Makeup фон дьо тен за тяло цвят Light 100 мл. е произведен от Vita Liberata и се предлага от NOTINO.bg на цена 53.60 лв.

Промоционална цена на Vita Liberata Body Blur Body Makeup фон дьо тен за тяло цвят Light 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 13.40 лв., намален от 67.00 лв. на 53.60 лв.

Vita Liberata Body Blur Body Makeup, 100 мл. , Удължаване на тена за жени, Искате да очаровате с тяло с прелестен загар? Но в същото време не ви се ще да чакате слънчевите лъчи да станат по-силни или да се налага да ходите на почивка в топли страни? Автобронзиращият продукт за тяло Vita Liberata Body Blur Body Makeup придава на кожата ви перфектен, равномерен и естествено изглеждащ загар навсякъде и по всяко време на годината. Помага ви бързо и лесно да постигнете чудесен оттенък, сякаш се връщате от морето, без да се налага да излагате кожата на тялото си на слънце. Характеристики: осигурява на кожата естествен загорял вид лесно се прилага, бързо засъхва придава на кожата здрав, докоснат от слънцето вид омекотява и прави кожата нежна Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. За най-добър резултат ползвайте ръкавицата за нанасяне.

Консистенция: крем, Слънцезащита: без SPF, Според покривността: Средна, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Vita Liberata
Купи сега53.60 лв.67.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK