Wahl Deluxe Home Pro Complete Haircutting Kit машинка за подстригване на коса

Купи сега62.13 лв.73.10 лв.


Wahl Deluxe Home Pro Complete Haircutting Kit машинка за подстригване на коса, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Strojky na vlasy в GeGa.bg. Wahl Deluxe Home Pro Complete Haircutting Kit машинка за подстригване на коса е произведен от Wahl и се предлага от NOTINO.bg на цена 62.13 лв.

Промоционална цена на Wahl Deluxe Home Pro Complete Haircutting Kit машинка за подстригване на коса Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.97 лв., намален от 73.10 лв. на 62.13 лв.

Wahl Deluxe Home Pro Complete Haircutting Kit, Тримери за коса за мъже, Държите на поддържания външен вид, особено когато тава дума за прическата ви? Не е необходимо да ходите при бръснаря или фризьора всеки път, когато имате нужда от дребни или по-големи корекции на стилизирането. Машинката за подстригване на коса Wahl Deluxe Home Pro Complete Haircutting Kit ви е достатъчна. С нея винаги можете да разчитате на прецизно подстригване като от ръката на професионалист и на резултат според представите ви, при това от комфорта на дома. Уредът се грижи за точната дължина на подстригване и улеснява работата ви благодарение на лесната си употреба. Комплектът съдържа: машинка за подстригване на коса 1 бр. прецизен тример 1 бр. Характеристики: осигурява лесно оформяне на прическа лесно се грижи за нежеланото окосмяване настройка на дължината на подстригване сменяеми приставки ергономична форма Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Вид продукт: Комплекти, Тип захранване: mрежов, батерия, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Wahl
Купи сега62.13 лв.73.10 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK