Waterclouds Reviving Curl Cream подхранващ крем за къдрава коса 150 мл.

Купи сега20.96 лв.26.20 лв.


Waterclouds Reviving Curl Cream подхранващ крем за къдрава коса 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Krémy a gely na vlasy в GeGa.bg. Waterclouds Reviving Curl Cream подхранващ крем за къдрава коса 150 мл. е произведен от Waterclouds и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.96 лв.

Промоционална цена на Waterclouds Reviving Curl Cream подхранващ крем за къдрава коса 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.24 лв., намален от 26.20 лв. на 20.96 лв.

Waterclouds Reviving Curl Cream, 150 мл. , Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакване Waterclouds Reviving Curl Cream ще ви помогне да получите контрол над вълнистата или къдрава коса и да възстановите нейния здрав вид. След измиване дава на косата всичко, от което тя се нуждае в момента, и освен това подчертава вълните или къдриците, придава им по-ясна дефиниция и текстура и така подчертава красотата на прическата ви. Помага за изглаждане на косъма и възобновяване както на структурата му, така и на естествения му блясък. Подпомага регенерацията и допринася за улесняване на разресването на вълниста или къдрава коса с всякаква дължина или прическа. С негова помощ косата ще бъде достатъчно хидратирана, подхранена и освен това по-лесно ще се оформя в желания от вас вид. Характеристики: подчертава вълните или къдриците и им придава ясна дефиниция предотвратява наелектризирането и нежелателното стърчене на отделните косми предоставя на косата хидратация и подхранване придава еластичност на вълните и къдриците прави косата красиво блестяща и жизнена подпомага естественото образуване на вълни и къдрици въздейства срещу накъдряне на косата осигурява защита срещу топлинно увреждане не слягва косата Състав: екстракт от бамбук провитамин B5 (пантенол) растителни протеини Начин на употреба: Нанесете върху току-що измита, влажна или суха коса. Нанасяйте равномерно по дължина на косата. Оставете да изсъхне или използвайте сешоар. За да подпомогнете още повече къдренето на косата, сушете я със сешоар с дифузер.

Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, предпазва от външните влияния, Фиксация, Хидратация, Проблем с косата: непокорна коса, Тип коса: kъдрава коса и коса на вълни, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Waterclouds
Купи сега20.96 лв.26.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK