Waterclouds The Dude брилянтин за коса на водна основа 100 мл.

Купи сега22.80 лв.


Waterclouds The Dude брилянтин за коса на водна основа 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Vosky na vlasy в GeGa.bg. Waterclouds The Dude брилянтин за коса на водна основа 100 мл. е произведен от Waterclouds и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.80 лв.

Waterclouds The Dude, 100 мл. , Восъци за коса за мъже, Искате ли да укротите непокорната си коса и да се радвате на прическа, която издържа дълго? Заложете на класиката сред стилизиращата козметика. Помадата за коса Waterclouds The Dude ще ви помогне лесно да постигнете перфектен резултат. Позволява ви да изгладите косата, да придадете желаната форма, като по този начин създава стилизиране като от ръката на професионалист, но от комфорта на дома ви. Едновременно с това се грижи за силната фиксация и стягане, така че всеки кичур стои на мястото си и косата ви изглежда перфектно оформена през целия ден. Изпробвайте този доказан с годините стилизиращ продукт и го оставете да подчертае прическата ви и да я поддържа фиксирана за дълго време. Характеристики: лесно приложение стяга прическата и придава текстура мокър ефект с гланц Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.

Дължина на косата: дълга коса, къса коса, Ефект: Фиксация, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Waterclouds
Купи сега22.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK