Waterdrop Thermo Steel неръждаема бутилка за вода боя Pastel Pink Matt 600 мл.

Купи сега49.72 лв.58.50 лв.


Waterdrop Thermo Steel неръждаема бутилка за вода боя Pastel Pink Matt 600 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Doplňky > Fitness vybavení в GeGa.bg. Waterdrop Thermo Steel неръждаема бутилка за вода боя Pastel Pink Matt 600 мл. е произведен от Waterdrop и се предлага от NOTINO.bg на цена 49.72 лв.

Промоционална цена на Waterdrop Thermo Steel неръждаема бутилка за вода боя Pastel Pink Matt 600 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.78 лв., намален от 58.50 лв. на 49.72 лв.

Waterdrop Thermo Steel, 600 мл. , Фитнес оборудване унисекс, Спазването на режим за прием на течности е важно за правилното функциониране на организма. Бутилката за вода Waterdrop Thermo Steel ви помага да държите любимата си напитка винаги под ръка, без значение дали сте на работа, в училище или тренирате. Предотвратете дехидратацията и не забравяйте да допълвате течностите си през целия ден. Характеристики: подходяща за студени и топли напитки перфектно уплътняващата капачка предотвратява разливане на съдържанието изчистен и елегантен дизайн идеална за тренировка и пътуване лесна поддръжка и почистване Състав: неръждаема стомана

Цвят: розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Waterdrop
Купи сега49.72 лв.58.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK