Wella Professionals Invigo Sun хидратиращ спрей за изтощена от слънце коса 150 мл.

Купи сега37.70 лв.


Wella Professionals Invigo Sun хидратиращ спрей за изтощена от слънце коса 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Spreje na vlasy в GeGa.bg. Wella Professionals Invigo Sun хидратиращ спрей за изтощена от слънце коса 150 мл. е произведен от Wella Professionals и се предлага от NOTINO.bg на цена 37.70 лв.

Wella Professionals Invigo Sun, 150 мл. , Защита на косата от слънце за жени, Вредните UV лъчи лишават косата от нейния блясък и здрав вид. Защото разлагат най-важния елемент на косъма – кератина, с което безвъзвратно увреждат структурата му. Защитният продукт Wella Professionals Invigo Sun предлага на косата и на скалпа същата грижа, която слънцезащитният крем осигурява за кожата на лицето и тялото. Обгръща косата в тънък филм и той действа като бариера, през която вредните лъчи не достигат до косъма. Така помага на косата, изложена на слънце, да остане хидратирана, пълна с жизненост и без увреждане. Характеристики: хидратира косата при излагане на слънце предпазва от UV лъчите придава на косата финес и мекота улеснява разресването предоставя на косата невидима защита от слънцето Състав: UV филтри Начин на употреба: Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса. Използвайте преди престой на слънце.

Активни вещества: витамин E, Ефект: Блясък и мекота, предпазва от външните влияния, Хидратация, Проблем с косата: kоса, изложена на слънце, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Wella Professionals
Купи сега37.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK