Wella Wellaflex 2nd Day Volume лак за коса със силна фиксация за обем 75 мл.

Купи сега6.10 лв.7.00 лв.


Wella Wellaflex 2nd Day Volume лак за коса със силна фиксация за обем 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Laky na vlasy в GeGa.bg. Wella Wellaflex 2nd Day Volume лак за коса със силна фиксация за обем 75 мл. е произведен от Wella и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.10 лв.

Промоционална цена на Wella Wellaflex 2nd Day Volume лак за коса със силна фиксация за обем 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.90 лв., намален от 7.00 лв. на 6.10 лв.

Wella Wellaflex 2nd Day Volume, 75 мл. , Стилизиращи продукти за жени, За финалното оформяне на косата и за по-дългата издържливост на прическата ще се погрижи лакът за коса Wella Wellaflex 2nd Day Volume. Фиксира прическата ви за дълго време, без значение колко е сложна, и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Можете да разчитате, че всеки кичур ще остане на мястото си и ще бъде защитен от действието на външни влияния като вятър или влага. Характеристики: екстра силна фиксация моментално придава на косата обем запазва гъвкавостта и не смачква косата Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.

Ефект: обем на косата, Фиксация, Ниво на задържане: силна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: сърбящ скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Wella
Купи сега6.10 лв.7.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK