Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong гел за коса с екстра силна фиксация 150 мл.

Купи сега6.50 лв.11.00 лв.


Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong гел за коса с екстра силна фиксация 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Gely na vlasy в GeGa.bg. Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong гел за коса с екстра силна фиксация 150 мл. е произведен от Wella и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.50 лв.

Промоционална цена на Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong гел за коса  с екстра силна фиксация 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.50 лв., намален от 11.00 лв. на 6.50 лв.

Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 150 мл. , Гел за коса за жени, Там, където обикновеният гребен или втвърдителят за оформяне на желаната прическа не са достатъчни, идва на помощ гелът за коса Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong. Позволява ви да оформите косата според представите си и така да се радвате на идеално стилизиране като от салон. Едновременно с това се грижи за силната фиксация и стягане, така че всеки кичур стои на мястото си и прическата ви остава в състоянието, което сте придали, през целия ден. Характеристики: създава перфектен стайлинг силно фиксира гарантира прическа, която ще издържи през целия ден ухае приятно Начин на употреба: Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.

Дължина на косата: дълга коса, къса коса, Ефект: Фиксация, Ниво на задържане: силна фиксация, Проблем с косата: непокорна коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Wella
Купи сега6.50 лв.11.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK