Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair тоник за коса за укрепване на косата 100 мл.

Купи сега14.20 лв.15.20 лв.


Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair тоник за коса за укрепване на косата 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Vlasová tonika a vody в GeGa.bg. Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair тоник за коса за укрепване на косата 100 мл. е произведен от Wella и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.20 лв.

Промоционална цена на Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair тоник за коса за укрепване на косата 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.00 лв., намален от 15.20 лв. на 14.20 лв.

Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair, 100 мл. , Тоник и води за коса за жени, Истински красивата и гъста коса обикновено струва повече от шампоан и балсам. Струва ви се, че косата и скалпът ви се нуждаят от нещо повече, отколкото само основна грижа? Тоникът за коса Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair идеално обогатява рутинната ви грижа. Той ще се погрижи и за скалпа, като го подхранва и успокоява, укрепва косата от корените и придава всичко необходимо, за да може отново да сияе. Приятно освежава скалпа, стимулира, подпомага баланса му и предотвратява усещането за дискомфорт. При редовна употреба благодарение на целенасочената грижа скоро ще се сдобиете със силна, сияйна и здрава на вид коса. Характеристики: качествено подобрява структурата на косъма прави косата красиво блестяща и жизнена увеличава гъстотата и здравината на косата Състав: вегански продукт

Ефект: обем на косата, Плътност и жизненост, подхранване, Ниво на задържане: слаба фиксация, Тип коса: всички видове коса, фина коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Wella
Купи сега14.20 лв.15.20 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK