White Glo Charcoal Комплект за дентална грижа

Купи сега12.83 лв.15.10 лв.


White Glo Charcoal Комплект за дентална грижа, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Bělicí pasty в GeGa.bg. White Glo Charcoal Комплект за дентална грижа е произведен от White Glo и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.83 лв.

Промоционална цена на White Glo Charcoal Комплект за дентална грижа Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.27 лв., намален от 15.10 лв. на 12.83 лв.

White Glo Charcoal, Избелващи пасти унисекс, Здравите и сияйно бели зъби са най-красиви. Козметичният комплект White Glo Charcoal ще ви осигури необходимата грижа за красиви зъби, с които ще ви се иска да се усмихвате непрекъснато. Комплектът съдържа: четка за зъби избелваща паста за зъби 100 мл. четки за междузъбно пространство Характеристики: отстранява зъбната плака предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите избелва зъбите освежава дъха отстранява зъбната плака Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.

Вид продукт: Комплекти, Твърдост на космите: medium, Тип комплекти: изгодна опаковка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: White Glo
Купи сега12.83 лв.15.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK