Wibo Go Nude Hearthbreaker палитра сенки за очи

Купи сега23.68 лв.29.60 лв.


Wibo Go Nude Hearthbreaker палитра сенки за очи, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. Wibo Go Nude Hearthbreaker палитра сенки за очи е произведен от Wibo и се предлага от NOTINO.bg на цена 23.68 лв.

Промоционална цена на Wibo Go Nude Hearthbreaker палитра сенки за очи Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.92 лв., намален от 29.60 лв. на 23.68 лв.

Wibo Go Nude Hearthbreaker, Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Wibo Go Nude ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: притежава много интензивна пигментация лесно се разнася лесно допълване на нюанса за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект Състав: огледалце апликатор Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.

Ефект: матов, с блестящи частици, Цвят: златен, кафяв, лилав, оранжев, розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Wibo
Купи сега23.68 лв.29.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK