Wilkinson Sword Barbers Style Shave Cream крем за бръснене за мъже 177 мл.

Купи сега15.36 лв.19.20 лв.


Wilkinson Sword Barbers Style Shave Cream крем за бръснене за мъже 177 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Holení pro muže > Přípravky na holení в GeGa.bg. Wilkinson Sword Barbers Style Shave Cream крем за бръснене за мъже 177 мл. е произведен от Wilkinson Sword и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.36 лв.

Промоционална цена на Wilkinson Sword Barbers Style Shave Cream крем за бръснене за мъже 177 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.84 лв., намален от 19.20 лв. на 15.36 лв.

Wilkinson Sword Barbers Style Shave Cream, 177 мл. , продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене Wilkinson Sword Barbers Style Shave Cream гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: позволява лесно бръснене успокоява кожата хидратира и не изсушава кожата лесно плъзгане на самобръсначката по кожата предотвратява раздразнение на кожата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.

Консистенция: крем, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Wilkinson Sword
Купи сега15.36 лв.19.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK