WoodenSpoon Baby & Family защитно слънцезащитно мляко за цялото семейство SPF 50 50 мл.

Купи сега39.95 лв.47.00 лв.


WoodenSpoon Baby & Family защитно слънцезащитно мляко за цялото семейство SPF 50 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Přípravky na opalování a po opalování в GeGa.bg. WoodenSpoon Baby & Family защитно слънцезащитно мляко за цялото семейство SPF 50 50 мл. е произведен от WOODENSPOON и се предлага от NOTINO.bg на цена 39.95 лв.

Промоционална цена на WoodenSpoon Baby & Family защитно слънцезащитно мляко за цялото семейство SPF 50 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.05 лв., намален от 47.00 лв. на 39.95 лв.

WoodenSpoon Baby & Family, 50 мл. , Слънцезащитна козметика за деца за жени, Защитете кожата си от изгаряне, преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Слънцезащитният продукт WoodenSpoon Baby & Family предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: минерални UV филтри – остават на повърхността на кожата и отразяват слънчевите лъчи за разлика от химичните филтри, той създава UV бариера по повърхността на кожата предпазва кожата от UVA и UVB лъчите има водоустойчива текстура подхранва кожата и се грижи за нея продуктът е щадящ към кожата и околната среда предотвратява изсушаване Състав: цинков оксид – осигурява защита от UVA и UVB лъчи съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход продуктът е хипоалергенен не съдържа химичен UV филтър Начин на употреба: Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа. Не излагайте малки деца пряко на слънцето. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи.

Активни вещества: бамбуково масло, витамин E, кокосово масло, пчелен восък, Ефект: водоустойчивост, подхранване, предпазва от външните влияния, Хидратация, Консистенция: тоалетно мляко, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: WOODENSPOON
Купи сега39.95 лв.47.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK