WoodenSpoon Skin Nourishment подхранващо масло за тяло за интензивен загар 100 мл.

Купи сега39.95 лв.47.00 лв.


WoodenSpoon Skin Nourishment подхранващо масло за тяло за интензивен загар 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové oleje в GeGa.bg. WoodenSpoon Skin Nourishment подхранващо масло за тяло за интензивен загар 100 мл. е произведен от WOODENSPOON и се предлага от NOTINO.bg на цена 39.95 лв.

Промоционална цена на WoodenSpoon Skin Nourishment подхранващо масло за тяло за интензивен загар 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.05 лв., намален от 47.00 лв. на 39.95 лв.

WoodenSpoon Skin Nourishment, 100 мл. , Олио за тяло за жени, Искате да очаровате с тяло с прелестен загар? Грижата, която осигурявате на кожата преди самото излагане на слънце, е стъпката, която не трябва да пропускате. Продуктът WoodenSpoon Skin Nourishment подпомага придобиването на загар, дава на кожата това, от което има нужда, а на вас гарантира още по-красив резултат. Характеристики: подхранва и се грижи за кожата забавя стареенето повишава интензивността на тена ограничава беленето на кожата озарява и просветлява кожата ускорява естествения процес за придобиване на тен за ползване за тялото и лицето Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход вегански продукт Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Активни вещества: какаово масло, кокосово масло, Вид масло: cмес масла, kокосово, масло от жожоба, Ефект: озаряване, подхранване, Хидратация, Консистенция: олио, Тип кожа: нормална

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: WOODENSPOON
Купи сега39.95 лв.47.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK