Yves Rocher Boucles оформящ крем за къдрава коса with organic flax 150 мл.

Купи сега24.14 лв.28.40 лв.


Yves Rocher Boucles оформящ крем за къдрава коса with organic flax 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Krémy a gely na vlasy в GeGa.bg. Yves Rocher Boucles оформящ крем за къдрава коса with organic flax 150 мл. е произведен от Yves Rocher и се предлага от NOTINO.bg на цена 24.14 лв.

Промоционална цена на Yves Rocher Boucles оформящ крем за къдрава коса with organic flax 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.26 лв., намален от 28.40 лв. на 24.14 лв.

Yves Rocher Boucles, 150 мл. , Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакване Yves Rocher Boucles ще ви помогне да получите контрол над вълнистата или къдрава коса и да възстановите нейния здрав вид. След измиване дава на косата всичко, от което тя се нуждае в момента, и освен това подчертава вълните или къдриците, придава им по-ясна дефиниция и текстура и така подчертава красотата на прическата ви. Помага за изглаждане на косъма и възобновяване както на структурата му, така и на естествения му блясък. Подпомага регенерацията и допринася за улесняване на разресването на вълниста или къдрава коса с всякаква дължина или прическа. С негова помощ косата ще бъде достатъчно хидратирана, подхранена и освен това по-лесно ще се оформя в желания от вас вид. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване подчертава вълните или къдриците и им придава ясна дефиниция оставя косата гъвкава и с естествено движение придава еластичност на вълните и къдриците Състав: без силикони вегански продукт съдържа най-малко 94% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте върху влажна коса, предимно по дължината и краищата. Не изплаквайте.

Ефект: Запазване на вълните, Не съдържа: без силикони, без сулфати, Тип коса: kъдрава коса и коса на вълни, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Yves Rocher
Купи сега24.14 лв.28.40 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK