Yves Saint Laurent Lines Liberated дълготраен молив за очи за жени 09 Unmuted White 1.2 гр.

Купи сега56.07 лв.62.30 лв.


Yves Saint Laurent Lines Liberated дълготраен молив за очи за жени 09 Unmuted White 1.2 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční linky в GeGa.bg. Yves Saint Laurent Lines Liberated дълготраен молив за очи за жени 09 Unmuted White 1.2 гр. е произведен от Yves Saint Laurent и се предлага от NOTINO.bg на цена 56.07 лв.

Промоционална цена на Yves Saint Laurent Lines Liberated дълготраен молив за очи за жени 09 Unmuted White 1.2 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.23 лв., намален от 62.30 лв. на 56.07 лв.

Yves Saint Laurent Lines Liberated, 1, 2 гр. , Очна линия за жени, Искате ли да подчертаете околоочния си контур и така да привлечете вниманието към очите си? Продуктът Yves Saint Laurent Lines Liberated ще ви помогне за това. Придава на погледа ви интензивност и драматичност, като подчертава и нанесения в последствие грим. Текстурата му, която се нанася лесно, ви позволява с едно движение на създадете прецизна линия с изразителен и наситен цвят, която рамкира перфектно очите ви и приковава вниманието върху тях. Без значение за къде се приготвяте, с него лесно и бързо ще постигнете перфектния грим със сериозна издържливост. Характеристики: сит и интензивен цвят създава атрактивен драматичен вид Начин на употреба: Нанасяйте по контура на миглите, в посока от вътрешното ъгълче към външното.

Цвят: бял

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Yves Saint Laurent
Купи сега56.07 лв.62.30 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK