Yves Saint Laurent Make Me Blush Liquid Blush течен руж за жени 44 15 мл.

Купи сега79.29 лв.88.10 лв.


Yves Saint Laurent Make Me Blush Liquid Blush течен руж за жени 44 15 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Tvářenky в GeGa.bg. Yves Saint Laurent Make Me Blush Liquid Blush течен руж за жени 44 15 мл. е произведен от Yves Saint Laurent и се предлага от NOTINO.bg на цена 79.29 лв.

Промоционална цена на Yves Saint Laurent Make Me Blush Liquid Blush течен руж за жени 44 15 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.81 лв., намален от 88.10 лв. на 79.29 лв.

Yves Saint Laurent Make Me Blush Liquid Blush, 15 мл. , Руж за жени, Искате ли да придадете на лицето си здрав, свеж вид? Ружът Yves Saint Laurent Make Me Blush Liquid Blush ще ви помогне да го сторите. Обгръща бузите в деликатен цветен оттенък, подобен на естествена руменина. Но е подходящ и за подчертаване на определени черти и коригиране на формата на лицето, например ако искате да вдигнете визуално бузите. Няколко движения с четката или гъбичката и бузите ви придобиват свежест, която подчертава всеки стил на гримиране. Характеристики: придава на бузите здрав цвят лесно се използва позволява комбинация на нюанси чрез напластяване може да се увеличи интензивността на грима Начин на употреба: Нанесете с помощта на апликатора, вграден в капачката. Втрийте равномерно и старателно. При необходимост, повторете. Оставете да засъхне.

Цвят: розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Yves Saint Laurent
Купи сега79.29 лв.88.10 лв.



Може да харесате още:
Lovely Natural Beauty руж #5
Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lovely
Купи сега5.10 лв.6.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK