ZENZ Organic Pure No. 97 грижа с масло за лице, тяло и коса 100 мл.

Купи сега89.25 лв.105.00 лв.


ZENZ Organic Pure No. 97 грижа с масло за лице, тяло и коса 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. ZENZ Organic Pure No. 97 грижа с масло за лице, тяло и коса 100 мл. е произведен от ZENZ Organic и се предлага от NOTINO.bg на цена 89.25 лв.

Промоционална цена на ZENZ Organic Pure No. 97 грижа с масло за лице, тяло и коса 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 15.75 лв., намален от 105.00 лв. на 89.25 лв.

ZENZ Organic Pure No. 97, 100 мл. , Масла за лице за жени, Имате нужда от екстра доза подхранване, но не само за лицето, но и за кожата на тялото и на косата? Мултифункционалното масло ZENZ Organic Pure No. 97 обогатява рутината ви за грижа и същевременно ви помага да я направите по-лесна. Защото осигурява подходящата грижа за косата, кожата на лицето и тялото, като по този начин успява да замести повече различни продукти. Характеристики: бързо се абсорбира грижи се за лицето, кожата и косата прави кожата гъвкава и омекотена подхранва и се грижи за кожата придава блясък на косата придава кадифена мекота на косата Състав: без парфюм съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Ползвайте редовно.

Активни вещества: бадемово масло, Вид масло: други растителни масла, Ефект: Блясък и мекота, подсилване, подхранване, почистване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: олио, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ZENZ Organic
Купи сега89.25 лв.105.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK