Zew For Men Face Cream хидратиращ крем за лице за мъже 30 мл.

Купи сега15.72 лв.18.50 лв.


Zew For Men Face Cream хидратиращ крем за лице за мъже 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Zew For Men Face Cream хидратиращ крем за лице за мъже 30 мл. е произведен от ZEW for Men и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.72 лв.

Промоционална цена на Zew For Men Face Cream хидратиращ крем за лице за мъже 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.78 лв., намален от 18.50 лв. на 15.72 лв.

Zew For Men Face Cream, 30 мл. , Mаски за лице за мъже, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Zew For Men Face Cream подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: придава на кожата свежест и сияние интензивно хидратира възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт детоксикира кожата на лицето лесно и удобно приложение Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху чисто лице и шия, и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Активни вещества: Конопено масло, Ефект: Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: крем, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ZEW for Men
Купи сега15.72 лв.18.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK