Ziaja Med Atopic Dermatitis Care емулсия за баня за атопична кожа 270 мл.

Купи сега9.36 лв.11.70 лв.


Ziaja Med Atopic Dermatitis Care емулсия за баня за атопична кожа 270 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Sprchové gely в GeGa.bg. Ziaja Med Atopic Dermatitis Care емулсия за баня за атопична кожа 270 мл. е произведен от Ziaja Med и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.36 лв.

Промоционална цена на Ziaja Med Atopic Dermatitis Care емулсия за баня за атопична кожа 270 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.34 лв., намален от 11.70 лв. на 9.36 лв.

Ziaja Med Atopic Dermatitis Care, 270 мл. , Душ гелове за жени, Обичате ли дългите бани във вана, пълна с гореща вода? Маслото за вана Ziaja Med Atopic Dermatitis Care ще направи още по-приятен любимия ви отпускащ ритуал и ще го вдигне на ново ниво. Позволява ви директно в дома си да се насладите на ароматна маслена баня, която премахва напрежението и усещането за вътрешно безпокойство и ви създава чувство за комфорт. Ще се радвате не само на заслужена почивка, но и на красива и ароматизирана кожа. Характеристики: укрепва защитния хидролипиден слой успокоява изсушената кожа подхранва и омекотява сухата кожа Състав: без парфюм Начин на употреба: Налейте във ваната и разбъркайте. Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.

Тип кожа: aтопична и дерматична кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Ziaja Med
Купи сега9.36 лв.11.70 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK