ZOEVA Eye Swipe сенки за очи и очни линии 2 в 1 цвят Lucky Amber 1,4 гр.

Купи сега29.75 лв.35.00 лв.


ZOEVA Eye Swipe сенки за очи и очни линии 2 в 1 цвят Lucky Amber 1,4 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. ZOEVA Eye Swipe сенки за очи и очни линии 2 в 1 цвят Lucky Amber 1,4 гр. е произведен от ZOEVA и се предлага от NOTINO.bg на цена 29.75 лв.

Промоционална цена на ZOEVA Eye Swipe сенки за очи и очни линии 2 в 1 цвят Lucky Amber 1,4 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.25 лв., намален от 35.00 лв. на 29.75 лв.

ZOEVA Eye Swipe, 1, 4 гр. , Моливи и очни линии за жени, Сенките за очи ZOEVA Eye Swipe ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение. Характеристики: лесно се разнася идеален за опушен грим сит и интензивен цвят нанася се лесно блестящ ефект за дневен и вечерен грим при прилагане не прави прах не се размива в гънките на клепача Начин на употреба: След всяка употреба грижливо затворете.

Ефект: с блестящи частици, Цвят: златен, кафяв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: ZOEVA
Купи сега29.75 лв.35.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK