Zwilling Premium сапфирена пила за нокти за нокти 13 см

Купи сега26.32 лв.32.90 лв.


Zwilling Premium сапфирена пила за нокти за нокти 13 см, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Doplňky > Úprava nehtů в GeGa.bg. Zwilling Premium сапфирена пила за нокти за нокти 13 см е произведен от Zwilling и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.32 лв.

Промоционална цена на Zwilling Premium сапфирена пила за нокти за нокти 13 см Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.58 лв., намален от 32.90 лв. на 26.32 лв.

Zwilling Premium, 13 см, лечение на ноктите за жени, Пилата за нокти Zwilling Premium гарантира на вашите нокти перфектна форма. Винаги ще бъдат красиво оформени и без никакви несъвършенства. Характеристики: оформя и скъсява ноктите предотвратява цепене и чупене на ноктите точно и симетрично изпилява повърхността на пилата за нокти има висока дълготрайност Начин на употреба: Приближете към нокътя и с леки движения изпилявайте в една посока. След употреба изплакнете с вода.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Zwilling
Купи сега26.32 лв.32.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK