Aigner Cara Mia Solo Tu дамски парфюм EDP

Купи сега68.99 лв.


Aigner Cara Mia Solo Tu дамски парфюм EDP, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Aigner в GeGa.bg. Aigner Cara Mia Solo Tu дамски парфюм EDP е произведен от AIGNER и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 68.99 лв.

След премиерата си, класическия Cara Mia се превърна в един обожаван аромат с изключително присъствие. През 2018 година Aigner ни напомня за него с новото по-нежно и романтично издание Cara Mia Solo Tu. В началото той е плодов, символизиращ сладостта от любовта и живота. В сърцето му е заложен букет от прелестни цветя, които изразяват женствеността и нежността на една дама. А базата подсилва аромата и му придава незаменим уют с приятни дървесни акорди. Бутилката, в която е събран парфюма е изработена от стъкло, с класическата правоъгълна капачка, облечена в прелестна розова кожа. Връхни нотки: розов пипер, праскова и мандарина. Средни нотки: жасмин, виолетови листа и божур. Базови нотки: кашмир и сандалово дърво. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка. Име на продукт: Aigner Cara Mia Solo Tu Категория: Дамски парфюми Описание: Парфюмна вода

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: AIGNER
Купи сега68.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK