Aramis мъжки парфюм EDT

Купи сега71.00 лв.


Aramis мъжки парфюм EDT, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Мъжки парфюми > Aramis в GeGa.bg. Aramis мъжки парфюм EDT е произведен от Aramis и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 71.00 лв.

Съставът е изграден около дървесни, остри нотки, които са много мощни и мъжествен. Aramis е един от малкото съвременни аромати, в които лесно могат да бъдат разпознат ароматаа на интензивна кожа. Aramis е една от марките, които принадлежат към Estee Lauder. Той е много популярен в Америка, където са предпочитани аромати с по-силен характер. Началните нотки са тревисти и свежа, прясна канела. Сърцето е дървесно с мушкато, което притежава интензивно цветно-пикантен ароматен аромат. Парфюмът завършва с нотка на масивна кожа. Лансиран през далечната 1966 година. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковкa. Име на продукт: Aramis For Men Категория: Мъжки парфюми Описание: Тоалетна вода EAN: 22548006719

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Aramis
Купи сега71.00 лв.



Може да харесате още:
Aramis мъжки парфюм EDT
Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Aramis
Купи сега71.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK