BasicLab Dermocosmetics Acidumis изглаждащ пилинг за лице 100 мл.

Купи сега42.50 лв.50.00 лв.


BasicLab Dermocosmetics Acidumis изглаждащ пилинг за лице 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové peelingy в GeGa.bg. BasicLab Dermocosmetics Acidumis изглаждащ пилинг за лице 100 мл. е произведен от BasicLab и се предлага от NOTINO.bg на цена 42.50 лв.

Промоционална цена на BasicLab Dermocosmetics Acidumis изглаждащ пилинг за лице 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.50 лв., намален от 50.00 лв. на 42.50 лв.

BasicLab Dermocosmetics Acidumis, 100 мл. , Химични пилинги за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице BasicLab Dermocosmetics Acidumis ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: редуцира несъвършенствата на кожата изглажда и омекотява кожата премахва черните точки и излишния себум понижаване на пигментните петна изглаждане на неравната текстура на кожата ексфолиращ ефект старателно измива и почиства цялото лице Състав: дерматологично тествано без парфюм вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху чистата кожа на лицето с памучен тампон. Можете да го нанесете в дланите си и да потупате в кожата. След нанасяне не излагайте кожата на слънчеви лъчи.

Активни вещества: пептиди, салицилова киселина, Ефект: ексфолиране, против акне, против пигментни петна, против черни точки, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BasicLab
Купи сега42.50 лв.50.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK