BasicLab Dermocosmetics Acidumis нежен хидратиращ пилинг за лице 30 мл.

Купи сега57.06 лв.63.40 лв.


BasicLab Dermocosmetics Acidumis нежен хидратиращ пилинг за лице 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové peelingy в GeGa.bg. BasicLab Dermocosmetics Acidumis нежен хидратиращ пилинг за лице 30 мл. е произведен от BasicLab и се предлага от NOTINO.bg на цена 57.06 лв.

Промоционална цена на BasicLab Dermocosmetics Acidumis нежен хидратиращ пилинг за лице 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.34 лв., намален от 63.40 лв. на 57.06 лв.

BasicLab Dermocosmetics Acidumis, 30 мл. , Химични пилинги за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице BasicLab Dermocosmetics Acidumis ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: подпомага образуването на колаген ефективно регенерира кожата изглажда и омекотява кожата озарява и уеднаквява кожата не изсушава кожата на лицето Състав: вегански продукт Начин на употреба: В началото направете тест за поносимост. След нанасяне не излагайте кожата на слънчеви лъчи. Докато използвате продукта, през деня нанасяйте козметика с висок SPF. Най-добре нанасяйте вечер. Ползвайте 1-2кратно на седмица. Нанесете по кожата на лицето, масажирайте с кръгообразни движения посочения брой минути: 10. Накрая изплакнете.

Активни вещества: млечна киселина, Ефект: ексфолиране, регенерация, уеднаквяване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BasicLab
Купи сега57.06 лв.63.40 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK