Chanel Allure Sport део-стик за мъже

Купи сега59.99 лв.


Chanel Allure Sport део-стик за мъже, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Грижа за тялото > За мъже > Chanel в GeGa.bg. Chanel Allure Sport део-стик за мъже е произведен от Chanel и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 59.99 лв.

75 ml мъжки дезодорант стик- deo stick Лансиран през 2004 г. , новият мъжки парфюм Allure Sport на Chanel рисува нови, модерни представи за "Съблазън". Той е адресиран към съвременния, спортен, динамичен мъж, който обича да поставя пред себе си високи цели и се стреми към предизвикателството винаги и навсякъде. В пирамидата на аромата бодрото ухание на мандарина и лимон плавно преминава в озоново-морски тонове. Композицията завършва с наситен и плътен, чувствен акорд от кедър, ветивер, бобова тонка, мускус и амбра. Продуктът е оригинален, с гарантирано качество и произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Chanel
Купи сега59.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK