Cremo Citrus & Mint Leaf Beard Cream крем за брада за мъже 113 гр.

Купи сега23.36 лв.29.20 лв.


Cremo Citrus & Mint Leaf Beard Cream крем за брада за мъже 113 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Muži > Péče o vousy > Balzámy a vosky в GeGa.bg. Cremo Citrus & Mint Leaf Beard Cream крем за брада за мъже 113 гр. е произведен от Cremo и се предлага от NOTINO.bg на цена 23.36 лв.

Промоционална цена на Cremo Citrus & Mint Leaf Beard Cream крем за брада за мъже 113 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.84 лв., намален от 29.20 лв. на 23.36 лв.

Cremo Citrus & Mint Leaf Beard Cream, 113 гр. , Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът Cremo Citrus & Mint Leaf Beard Cream гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно. Характеристики: ухае приятно подпомага здравословния растеж на брадата дълготрайно хидратира брадата и кожата не оставя в брадата остатъци и не я слепва лесен за приложение Начин на употреба: Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.

Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Cremo
Купи сега23.36 лв.29.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK