Jacomo For Her Б.О.

Купи сега56.99 лв.


Jacomo For Her Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Jacomo в GeGa.bg. Jacomo For Her Б.О. е произведен от Jacomo и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 56.99 лв.

Jacomo лансира новият аромат за жени - Jacomo for Her. Кехлибареният аромат е създаден от проницателната Marie-Aude Couture-Bluche. Изключителен парфюм, създаден да се слее с природата на жената, Jacomo for Her е изцяло женствен аромат. Това е ухание, което представя чистата цветна свежест, нежна зеленина от Хиацинт, искрящ италиански бергамот и меката женственост на момина сълза. Връхни нотки: бергамот, хиацинт, момина сълза Сърдечни нотки: роза, иланг-иланг, хелиотроп, глог Базови нотки: кедър, амбра, сандалово дърво, зърна от тонка Jacomo for Her е подарък, за който трябва да се грижиш нежно. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Jacomo
Купи сега56.99 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK