Kim Kardashian Gold

Купи сега52.00 лв.


Kim Kardashian Gold, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Kim Kardashian в GeGa.bg. Kim Kardashian Gold е произведен от Kim Kardashian и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 52.00 лв.

След успешният си първи парфюм подпис създаден през 2009 г. , Kim Kardashian представи вторият си аромат с име Gold през 2011 година. Kim KardashianGold е луксозен, богат и пищен аромат. Ароматната композиция предназначена за горещо лято, започва с изблик на бергамот, грейпфрут и розов пипер. Сърцето включва цветен букет от жасмин, нежна роза и виолетов цвят . Основата съчетава ароматите от пачули, сандалово дърво, кехлибар и benzoin, опаковани в елегантна и приятна завеса на мускус. Ароматът е на разположение като Eau De Parfum 50 мл и 100 мл. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, опаковка в оригинална.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Kim Kardashian
Купи сега52.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK