Lanvin Arpege (EdP)

Виж цената


Lanvin Arpege (EdP), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Lanvin в GeGa.bg. Lanvin Arpege (EdP) е произведен от LANVIN и се предлага от Parfumi-shop.net

Tова е любимият парфюм на покойната уелска принцеса Даяна. Повече от шейсет натурални есенции са използвани за създаването на този изумително хармоничен и елегантен букет. Доминиращи във връхните нотки са уханията на бергамот, алдехиди, праскова, портокалов цвят, орлови нокти, ирис. Сърцевината е с превес на цветните екстракти от роза, жасмин, иланг-иланг, мимоза, тубероза, виолетки, с лек дъх на зелени подправки – здравец, кориандър. Основата е плътна композиция на сандалово дърво, ветивер, пачули, ванилия, мускус. Изящното флаконче в златисто съдържа изображение на Jeanne Lanvin и дъщеря й – музикантката Marie-Blanche, дело на художника Paul Iribe. Парфюмът е наречен Arpège от Marie-Blanche, по асоциация с музикалния термин arpeggio. Arpege парфюм за жени, лансиран от Lanvin през 1993 година, е завръщане и обновяване на оригинала от 1927 година, на френския моден дизайнер Jeanne Lanvin и парфюмера Andre Fraysse. Продуктът е оригинален, с гарантирано качество и произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: LANVIN
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK