Lanvin Marry Me!

Купи сега63.00 лв.


Lanvin Marry Me!, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Lanvin в GeGa.bg. Lanvin Marry Me! е произведен от LANVIN и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 63.00 лв.

Парфюм за запознанства и любов! Това е мотото на новият романтичен и чувствен, еликсир на марката Lanvin. Интуитивен и безсрамно пряк аромат казващ без страх: "Омъжи се за мен!" Нуждаете се от много любов и емоции за вашата среща и чудото се случва между вас и уханието, което като втора кожа ви следва неотлъчно, разкривайки емоционалното ви състояние. . . Омъжи се за мен с флоралният си състав е една оптимистична весела усмивка. Комбинация от добро чувство и женственост преплетена с нежната мечта за любов. Състава на парфюма в основата си е изкрящ тоник, примесен с горчив Тунизийски портокал, изпълнен с чувствена есенция на жасмин Sambac. Тази комбинация изненадващо е увита в сладката жар на праскова и сложните аромати от жасминов чай. Омайното сърце на Lanvin Marry Me е изрисувано с жасмин, подсилено с цвета на магнолия и романтични розови листенца. Уникалната комбинация от бели цветя и плодова жар се потапя в сока и топлината на мощните, горещи кехлибарени и мускусни пътеки. . . Парфюмеристът е Antoine Maisondieu. Продуктът е оригинален, с гарантирано качество и произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: LANVIN
Купи сега63.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK