Lanvin Eclat dArpege Pour Homme Б.О.

Купи сега68.00 лв.


Lanvin Eclat dArpege Pour Homme Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Lanvin в GeGa.bg. Lanvin Eclat dArpege Pour Homme Б.О. е произведен от LANVIN и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 68.00 лв.

Известната серия парфюми за жените от Lanvin É clat D’ Arpè ge най-накрая може да се похвали и със своят първи мъжки представител който се казва  Lanvin É clat D’ Arpè ge Pour Homme. Начало на серията бе поставено от едноименният  Lanvin É clat D’ Arpè ge (2002 г. ), а сега през 2015-та година и по-точно през началото на месец Февруари ще бъде лансирана и новата версия за мъжете. Ако се загледаме още по-назад в историята на марката първият парфюм, който въобще е първият парфюм на марката е  Lanvin Arpè ge от 1927-ма година. Мъжкият аромат бе обявен като модерна съвкупност от представата за модерният и класическият мъж, който винаги се държи на положение. И в този дух за рекламно лице е избран моделът Бруно Росендо. Флаконът на парфюма от прозрачно стъкло, а в самото шише течността е със цвят много напомнящ за цвета на лавандулата. Ще може да се избира измежду няколко разновидности 30/50 и 100ml Eau de Toilette. Връхни нотки: мандарина, лайм и бергамот; Сърдечни нотки: розмарин, виолетови листа и жасмин; Базови нотки: кедър, сандалово дърво и мускус. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: LANVIN
Купи сега68.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK