Lanvin Modern Princess Б.О.

Купи сега68.00 лв.


Lanvin Modern Princess Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Lanvin в GeGa.bg. Lanvin Modern Princess Б.О. е произведен от LANVIN и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 68.00 лв.

Модната къща на Lanvin дава начало Modern Princess през юли 2016 г. Lanvin проявява новата, модерна визия на една жена като бунтовен авантюрист със свободен дух: "Блясък, диво, яростно чувствен, тя използва по свое собствено желание, игра с тайни и увереност. Тя никога не е била играничавана от нищо и никого. Тя създава собствената си съдба, свободна и ценно. " Създателят го описва като секси цветен аромат с богата текстура, емоционалност и сензитивност, вдъхновени от червения цвят: "Червеното е синоним на страст, чувственост и интензивност. Това е цветът на любовта, но и на забранените неща. Тя е неустоимо привлекателна и завладяваща. " Връхните нотки са свежи и ободряващи - ябълка и френско грозде. Средни нотки са по-женствени - двойния характер на жасмин, деликатен и плътски в същото време, се слива с фрезия. Базови нотки представляват утвърждаваща женственост с кадифен бял мускус, луксозни гори и чувствена ванилена орхидея. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: LANVIN
Купи сега68.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK