Lanvin Oxygene Femme

Купи сега54.00 лв.


Lanvin Oxygene Femme, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Lanvin в GeGa.bg. Lanvin Oxygene Femme е произведен от LANVIN и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 54.00 лв.

Oxygene за жени е мек цветно-алдехиден аромат, лансиран от френската дизайнерска къща Lanvin през 2000 година. Освежаващ като глътка чист пролетен въздух, Oxygene е изграден от изящното преплитане на ухания на нежни полски цветя и зелен бриз, с леки нюанси на цитруси и подправки. Трептящ и прохладен, слънчев аромат, еднакво подходящ и за ежедневието в офиса и за спокойните уикенди. Композицията на аромата няма традиционната тройна пирамидална структура. Цялостен, хармоничен букет с мощно излъчване съчетава есенции на ирис, розов грейпфрут, гардения, мляко, индийски бял пипер, бяло сандалово дърво, бял мускус. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: LANVIN
Купи сега54.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK