Менструални бикини Flux Bikini за силна менструация

Купи сега73.14 лв.76.99 лв.


Менструални бикини Flux Bikini за силна менструация, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Kalhotky M > menstruační в GeGa.bg. Менструални бикини Flux Bikini за силна менструация е произведен от FLUX Undies и се предлага от Astratex.bg на цена 73.14 лв.

Промоционална цена на Менструални бикини Flux Bikini за силна менструация Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.85 лв., намален от 76.99 лв. на 73.14 лв.

Искате ли да знаете как работят менструалните бикини?
Менструални бикини Flux Bikini за силна менструация. Бикините са ушити от изключително приятно трико от модал. Специалната кройка с попиваща четирипластова превръзка не пропуска течността, предотвратява размножаването на бактериите и неприятните миризми. Бикините са много лесни за поддръжка. За силна менструация Абсорбиращата способност съответства на четири тампона Дантелен колан Подсилена стелка Предната и задната страна са гладкиБез изкуствени аромати, без парабени, щадящи природата. Естествено антибактериални.

Предлага се от Astratex.bg
Производител: FLUX Undies
Купи сега73.14 лв.76.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK