Менструални бикини Triumph Freedom Maxi Ex за силна менструация

Купи сега43.79 лв.72.99 лв.


Менструални бикини Triumph Freedom Maxi Ex за силна менструация, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Kalhotky M > menstruační в GeGa.bg. Менструални бикини Triumph Freedom Maxi Ex за силна менструация е произведен от Triumph и се предлага от Astratex.bg на цена 43.79 лв.

Промоционална цена на Менструални бикини Triumph Freedom Maxi Ex за силна менструация Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 29.20 лв., намален от 72.99 лв. на 43.79 лв.

Как работят менструалните бикини?

Menstruační kalhotky Triumph Freedom Maxi Ex ще Ви осигурят надеждна защита през Вашите дни. Те са от меко трико със съдържание на вискоза, благодарение на което в тях ще се чувствате наистина приятно. Попиващата част от уникални материи не пропуска течност, предпазва от размножаването на бактериите и от неприятната миризма. Рециклирана материя За силна менструация Абсорбиращата способност съответства на четири тампона Подсилено памучно дъно Комбинация от материи отпред и отзад Сертификат за качество и безвредност Oeko-Tex® Standard 100Можете да носите бикините и като допълнителна защита към други защитни средства.

Предлага се от Astratex.bg
Производител: Triumph
Купи сега43.79 лв.72.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK