Менструални бикини Flux Bikini за средно силна менструация

Купи сега68.39 лв.71.99 лв.


Менструални бикини Flux Bikini за средно силна менструация, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Kalhotky M > menstruační в GeGa.bg. Менструални бикини Flux Bikini за средно силна менструация е произведен от FLUX Undies и се предлага от Astratex.bg на цена 68.39 лв.

Промоционална цена на Менструални бикини Flux Bikini за средно силна менструация Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.60 лв., намален от 71.99 лв. на 68.39 лв.

Как работят менструалните бикини?
Менструални бикини Flux Bikini за средно силна менструация. Бикините са ушити от невероятно приятно микрофибърно трико. Специалната кройка с попиваща част не пропуска течността, предотвратява размножаването на бактериите и появата на неприятна миризма. Подходящи и за пищни форми За слаба до следно силна менструация Абсорбиращата способност съответства на три тампона Дантелен коланМожете да носите бикините като допълнителна защита към други средства.

Предлага се от Astratex.bg
Производител: FLUX Undies
Купи сега68.39 лв.71.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK