Olival Professional Enzyme ексфолираща маска 50 мл.

Купи сега31.00 лв.


Olival Professional Enzyme ексфолираща маска 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pleťové peelingy > Enzymatické peelingy в GeGa.bg. Olival Professional Enzyme ексфолираща маска 50 мл. е произведен от Olival и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.00 лв.

Olival Professional Enzyme, 50 мл. , Крем-маски за жени, Пилингът за лице Olival Professional Enzyme използва натурални ензими от плодови киселини за ексфолиране на кожата. Щадящо, но същевременно ефективно отстранява от лицето замърсяванията и мъртвите кожни клетки и допринася за изглаждането на кожата и изравняването на тена ѝ. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки изглажда и омекотява кожата озарява и уеднаквява кожата може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Най-добре нанасяйте вечер. Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.

Ефект: ексфолиране, озаряване, подхранване, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Olival
Купи сега31.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK