T-TOMI Wet Bag Flamingo непромокаема торбичка 30x40 мл.

Купи сега26.90 лв.


T-TOMI Wet Bag Flamingo непромокаема торбичка 30x40 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Přebalování > Sáčky na pleny в GeGa.bg. T-TOMI Wet Bag Flamingo непромокаема торбичка 30x40 мл. е произведен от T-Tomi и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.90 лв.

T-TOMI Wet Bag Flamingo, 30x40 мл. , Торбички за пелени за деца, Улеснете смяната на памперсите на бебето, когато сте извън дома си. Многократните торбички за памперси T-TOMI Wet Bag _Flamingo са удобно и хигиенично решение за използваните еднократни пелени. С тях предотвратявате нежелани инциденти в чантата с принадлежности, а благодарение на перящата се материя, ще ви вършат работа отново и отново. Характеристики: приложими и за мокри бански или зацапани дрешки с двойно затваряне за употреба у дома и при пътуване практични дръжки за лесно опаковане Състав: непромокаема материя

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: T-Tomi
Купи сега26.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK