Tabac Original Б.О. мъжки одеколон EDC

Купи сега19.99 лв.


Tabac Original Б.О. мъжки одеколон EDC, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Tabac в GeGa.bg. Tabac Original Б.О. мъжки одеколон EDC е произведен от Tabac и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 19.99 лв.

Tabac Original е класика която е най- успешният продукт в парфюмерията за мъже в Германия от десетилетия. Създаден преди повече от 60 години той продължава да бъде най – успешният и най- търсеният аромат за мъже. Връхни нотки: черен пипер, дребно френско грозде, лимон, бергамонт и нероли Сърдечни нотки: лавандула, лайка, гераниум и чисти дъбови нотки Базови нотки: карамфил, сандалово дърво, ветивер, мускус и амбър Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка. Име на продукт: Tabac Original EDC Б. О. Категория: Парфюми в транспортна опаковка Б. О. Описание: Одеколон за мъже EAN: 8595562298351

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Tabac
Купи сега19.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK