John Varvatos Artisan Б.О.

Купи сега64.99 лв.


John Varvatos Artisan Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > John Varvatos в GeGa.bg. John Varvatos Artisan Б.О. е произведен от John Varvatos и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 64.99 лв.

John Varvatos представи през февруари 2009 г. третия си мъжки аромат нарeчен просто Artisan с мотото: ". Миналото и бъдещето, умело преплетени" . Цитрусовият състав е от парфюмериста Rodrigo Flores-Roux, който също е създател на предните два аромата от марката , John Varvatos и Vintage. Artisan е с връхни нотки на сицилиански клементини, tangelo, мандарина портокали, мащерка, риган и лавандин , в сърцето са цветове от оранжево дърво, индийски murraya и джинджифил. Базисни нотки kephalis, georgywood, belambre и serenolide. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: John Varvatos
Купи сега64.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK