John Varvatos Artisan Blu Б.О.

Купи сега64.99 лв.


John Varvatos Artisan Blu Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > John Varvatos в GeGa.bg. John Varvatos Artisan Blu Б.О. е произведен от John Varvatos и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 64.99 лв.

John Varvatos наистина предлага нещо уникално и характерно в света на парфюмите. Той е уникален, съвременен и с високо качество. Той играе на нюанси и материали, което се отразява перфектно новия си състав, Artisan Blu. Тази година, Varvatos осигурява контраст с морски аромат, който е удобен за носене, комфортен и изискан. Връхните нотки разполагат с бергамот, лавандула, босилек, горчив портокал и чайот (годни за консумация плодове от семейството на пъпеши и краставици). В сърцето здравец, палмов, ирис, портокалов цвят абсолютна и градински чай, а основата съчетава кедър, пачули, бор, смола от шам-фъстък и дърво. Той се характеризира като цитрусов аромат. Лансиран през 2016 година. Продуктът е оригинален, с гарантирано качество и произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: John Varvatos
Купи сега64.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK